Barber Brinkman

BEL 06-22233998

BB Connect biedt ondersteuning bij uw bedrijfsvoering

BB Connect is Barber Brinkman en ik help jou én de organisatie bij verandering en ontwikkeling.

Mijn passie is om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden en positieve resultaten tot stand te brengen.


Met ruim 25 jaar ervaring in sales, marketing, business development en project management voor grote organisaties, geniet ik van elke dag waarbij ik mijn kennis en ervaring kan delen met anderen.


Om mijn coaching skills verder te ontwikkelen, heb ik o.a. de drie jarige Master opleiding 'Professionele Communicatie, NLP & TA', bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, in 2023 afgerond.

Deze drie jarige HBO opleiding is er op gericht om mensen en organisaties te coachen en te ondersteunen bij professionele en persoonlijke ontwikkeling.Contact maken en ontmoeten

Ik maak graag contact met mensen, ik kijk aandachtig en luister met gevoel naar wat hun beweegt. 

Daarom spreek ik graag af, online of fysiek, om je te ontmoeten en echt contact te maken, waardoor ik al je vragen kan beantwoorden.


Samen brainstormen, analyseren, plannen maken, agenda's opzetten en aan de slag, zo deel ik mijn dagen graag in en dat is onderdeel van mijn werk ethiek; eerst denken, dan doen, tenzij mijn intuïtie anders aangeeft.

Met jouw informatie en mijn analyse, zal ik laten zien welke positieve ontwikkeling er mogelijk is.

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen, er volgt altijd resultaat.

 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
LinkedIn